Stalen ramen

Ondanks dat staal in tegenstelling tot de andere materialen slecht isoleert, wordt er nog steeds gekozen voor stalen ramen. Stalen ramen zijn 'in' en ideaal geschikt voor architecturale toepassingen, zowel voor nieuwbouw als renovaties.

Stalen ramen

Voordelen van stalen ramen

Staal is nog sterker dan aluminium. Zo kan staal dankzij de hoge mechanische weerstand en het grote draagvermogen grote afmetingen mogelijk maken waardoor de profielen nog smaller ogen en er een groter glasoppervlak ontstaat. Ook is staal vormvast én brandwerend. Stalen worden aan elkaar gelast en hebben daardoor geen last van zichtbare naden.

Stalen ramen zijn inbraakbestendig en werken geluidswerend. Stalen raamprofielen kunt u in elke gewenste kleur krijgen en is erg onderhoudsvriendelijk. Staal oogt erg modern en is erg in trek als materiaal voor strakke en slanke raamprofielen, maar ook voor bijvoorbeeld buitendeuren. Het enige minpuntje dat dit materiaal heeft is de prijs, staal is erg duur. Hier valt wel op te besparen, vooral door het vergelijken van meerdere offertes kunt u vele euro's besparen. U kunt hier geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen.

Stalen ramen vergelijken

Wanneer u graag stalen ramen wilt laten plaatsen dan is het aan te raden om hiervoor offertes te vergelijken van meerdere raam leveranciers op onder andere prijs en kwaliteit. Door te vergelijken kunt u eenvoudig kiezen voor de leverancier met de beste deal.

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes uit uw regio en bespaar op uw stalen ramen!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze raam specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde raambedrijven.
Omdat u van meerdere raam specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw raamwerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de raamklus uiteindelijk laat uitvoeren door een van de specialisten. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.