Kunststof kozijnen

De meest geplaatste kozijnen zijn nog steeds de kunststof kozijnen. Dat zal waarschijnlijk komen door de voordelige prijs van dit materiaal, terwijl het toch erg sterk en duurzaam is.

Kunststof kozijnen
Voor kunststof kozijnen van 60 bij 60 centimeter kunt u uitgaan van prijzen vanaf €90,- euro, dit is inclusief btw en glas. Er kunnen wel grote prijsverschillen zitten tussen verschillende aanbieders, daarom is het verstandig altijd goed te vergelijken voor u overgaat tot aankoop.

Voordelen van kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen helpt u ook de isolatie van uw woning te verbeteren. Wanneer u ook nog kiest voor isolatieglas kunt u honderden euro's per jaar extra besparen. Daarnaast is kunststof, vaak pvc, ook goedkoper dan aluminium of hout en heeft u op de lange termijn ook geen jaarlijks terugkerende kosten aan het onderhoud, zo bespaart u driedubbel met kunststof kozijnen!

De levensduur van kunststof kozijnen is zo'n 40 tot 50 jaar. Hierbij geldt wel dat het onderhoud altijd goed gebeurd, het enige wat u hiervoor hoeft te doen is ze afnemen met een sopje als u de ramen lapt. Kozijnen van kunststof zijn in vele kleuren beschikbaar, voor de keuze wordt meestal gebruikt gemaakt van het RAL-systeem, hiermee kan bijna elke kleur gemaakt worden.

Kunststof kozijnen vergelijken

Als u van plan bent om kunststof kozijnen te laten plaatsen, dan is het slim om hiervoor offertes van meerdere kozijn leveranciers uit uw regio te vergelijken. Zo kunt u namelijk aanzienlijk besparen op de aanschaf van uw kunststof kozijnen. Ook kiest u zo eenvoudig voor de leverancier met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze raam specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde raambedrijven.
Omdat u van meerdere raam specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw raamwerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de raamklus uiteindelijk laat uitvoeren door een van de specialisten. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.