Houten ramen

Hout wordt vaak gekozen door de liefhebbers van dit materiaal dankzij de warme, unieke structuur en textuur. Hout geeft uw woning een authentieke uitstraling.

Houten ramen

Voordelen van houten ramen

Wanneer een houten kozijn wordt gecombineerd met dubbel glas en een dubbele dichting wordt er een sterk raam met extreem hoge isolatiewaarde gecreëerd. Hout zelf is uiteraard niet in veel kleuren beschikbaar, wel kan met de juiste vernislaag het hout enkele tinten donkerder of lichter worden gemaakt. Wanneer een echte kleur meegeven moet worden, zal het hout moeten worden gelakt. Een voordeel hiervan is dat de kleur veranderen kan worden wanneer er behoefte is aan vernieuwing.

Aluminium met houten uitstraling

Wanneer u wel graag de warme en authentieke uitstraling van hout wilt, maar liever geen onderhoud heeft kunt u kiezen voor een aluminium raam met de uitstraling van hout. U kunt hier ook voor kiezen wanneer u juist de strakke uitstraling van aluminium wilt hebben in combinatie met de isolatiewaarde van hout.

Hout heeft van zichzelf niet de duurzaamheid zoals pvc en aluminium die hebben. Echter wanneer u hout op de juiste manier beschermd, kan deze tot wel 100 jaar meegaan zonder aangetast te worden door schimmels, zwammen en insecten.

Houten ramen vergelijken

Wanneer u van plan bent om houten ramen of houten deuren te laten plaatsen, dan is het aan te raden om hiervoor offertes te vergelijken van meerdere raam specialisten bij u uit de regio. U kunt op deze manier namelijk eenvoudig besparen en daarnaast ook gemakkelijk kiezen voor de vakman met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze raam specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde raambedrijven.
Omdat u van meerdere raam specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw raamwerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de raamklus uiteindelijk laat uitvoeren door een van de specialisten. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.