Binnendeuren

Binnendeuren zijn een belangrijk onderdeel van het karakter in huis. Het model van de binnendeur, de kleur en ook de deur accessoires spelen hierbij allemaal een rol.

Binnendeuren

Soorten binnendeuren

Een binnendeur wordt steeds meer gezien als meubelstuk en vormt daarmee een onderdeel van het interieur. Er zijn diverse soorten binnendeuren. We bespreken de meest voorkomende hieronder.

Draaideuren

De gewone draaideur is het meest voorkomende type binnendeur. Dit type deur draait in één bepaalde richting open, deze draairichting is van belang. Hou hiermee altijd rekening bij plaatsing van de deur.

Schuifdeuren

De schuifdeur is ideaal wanneer u ruimte wilt besparen, omdat deze deuren langs de de muur open schuiven en er dus geen extra openingsruimte hoeft worden vrijgehouden. Schuifdeuren zijn hierdoor discreet en elegant. Er zijn hierbij diverse plaatsingsmogelijkheden. Zo kan de deur bijvoorbeeld vóór de muur worden langs geschoven maar ook in de muur. Bespaar in het geval van een schuifdeur in ieder geval niet op de kwaliteit van het ophangsysteem, dit is namelijk erg belangrijk.

Zwaaideuren

De zwaaideur garandeert een extra gemakkelijke toegang. Dit type deur is handig voor ruimtes die eenvoudig en snel langs beide zijden toegankelijk moeten zijn. Dit is echter vaak in restaurants of ziekenhuizen.

Binnendeur aanbieders vergelijken

Wanneer u van plan bent om binnendeuren of buitendeuren aan te schaffen, dan is het hiervoor verstandig om meerdere offertes aan te vragen van diverse leveranciers uit uw regio en deze na ontvangst goed met elkaar te vergelijken. Door te vergelijken op prijs en kwaliteit, kunt u eenvoudig besparen en kiezen voor de aanbieder die u de beste prijs-kwaliteit verhouding aanbiedt.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze raam specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde raambedrijven.
Omdat u van meerdere raam specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw raamwerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de raamklus uiteindelijk laat uitvoeren door een van de specialisten. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.