Belisol ramen

Belisol ramen zijn er in verschillende soorten. Zo bieden ze PVC ramen, houten ramen en aluminium ramen. Iedere soort heeft zo zijn eigen voordelen. We bespreken ze hieronder.

Belisol ramen

Voordelen van Belisol ramen plaatsen

Het laten plaatsen van Belisol ramen heeft zo zijn voordelen.

PVC ramen van Belisol

Bepaal zelf welke beglazing in de PVC ramen moeten komen. Er kan worden gekozen uit dubbel-, superisolerend- en hoogrendementsglas. De profielen van PVC ramen bestaan uit minimaal 4 kamers, dit houdt in dat ze een hoge geluids- en warmte-isolatie hebben. Daarnaast zijn ze ook zeer brandveilig en inbraakwerend.

Aluminium ramen van Belisol

Aluminium ramen van Belisol zijn ideaal voor grote raamoppervlakten. Met een thermische onderbreking in de profielen van de aluminium ramen worden ze uiterst isolerend gemaakt. Ook aluminium ramen zijn brandveilig en inbraakwerend.

Houten ramen van Belisol

Met een houten raam van Belisol creëer je een natuurlijke en warme uitstraling. Omdat hout van nature warmte- en vochtregelaar is, isoleren houten ramen thermisch en akoestisch zeer goed. Hout is van nature niet zo onderhoudsarm als bijvoorbeeld PVC of Aluminium, maar met moderne spuittechnieken kan er toch voor worden gezorgd dat houten ramen niet veel onderhoud nodig hebben.

Belisol raam leveranciers vergelijken

Wanneer u van plan bent om Belisol ramen te laten plaatsen, dan is het aan te raden om hiervoor offertes aan te vragen van diverse uit uw regio. Door deze na ontvangst goed met elkaar te vergelijken kunt u gemakkelijk besparen en kiezen voor de leverancier met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes en bespaar op uw Belisol ramen!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze raam specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde raambedrijven.
Omdat u van meerdere raam specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw raamwerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de raamklus uiteindelijk laat uitvoeren door een van de specialisten. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.